Genereer meer leads op Linkedin

Zo maak je van social selling een verkoopsucces

Maak het je sales collega’s makkelijk om leads te genereren door hen automatisch relevante content te laten delen met hun Linkedin-connecties.

Jouw content op LinkedIn verdient meer aandacht

Om meer leads te genereren op Linkedin, kan je berichten betaald promoten. Nadeel: adverteren op Linkedin is peperduur. Voordeliger is het om collega’s te vragen relevante content te delen, liken en/of van comments te voorzien. Dat valt in de praktijk echter niet mee. In het begin wil men nog wel, maar vervolgens wordt het vergeten, komt iets belangrijkers tussendoor of vindt men het wel genoeg geweest.

Met PostSpeaker delen en/of liken jouw collega’s op de automatische piloot. Het enige wat ze hoeven te doen is zich één keer aanmelden en hun voorkeuren opgeven. De rest gaat vanzelf.

Probeer PostSpeaker gratis en geef jouw content de boost die het verdient!

Wist je dat…

Bedrijven die verkopen via social media halen 119% meer rendement uit hun investering in vergelijking met traditionele verkooptechnieken.

We willen graag dat onze medewerkers op Linkedin actief zijn. Met PostSpeaker maken we het makkelijk voor ze. Miranda Hoogenboom, Online Marketeer Branding & Werving bij DigiContact

Bereik meer met minder moeite

h

Start jouw gratis proefaccount

Log in met je Linkedin account, koppel je bedrijfspagina en geef jouw voorkeuren op.

h

Nodig iedereen uit die wil helpen

Verstuur eenvoudig een uitnodiging naar iedereen die wil helpen met delen en liken.

h

Plaats je bericht op Linkedin

En PostSpeaker zorgt ervoor dat jouw bericht wordt gerepost en geliket