Personeel werven op Linkedin?

Ontdek de ultieme tool voor recruiters

Wil je jouw organisatie profileren en in contact komen met topkandidaten? Laat jouw collega’s automatisch vacatures delen en liken op Linkedin.

Jouw content op Linkedin verdient meer aandacht

Om personeel te werven op Linkedin, kan je vacatures betaald promoten. Nadeel: adverteren op Linkedin is peperduur. Voordeliger is het om collega’s te vragen vacatures te delen, liken en/of van comments te voorzien. Dat valt in de praktijk echter niet mee. In het begin wil men nog wel, maar vervolgens wordt het vergeten, komt iets belangrijkers tussendoor of vindt men het wel genoeg geweest.

Met PostSpeaker delen en/of liken jouw collega’s op de automatische piloot. Het enige wat ze hoeven te doen is zich één keer aanmelden en hun voorkeuren opgeven. De rest gaat vanzelf.

Probeer PostSpeaker gratis en geef jouw vacatures de boost die het verdient!

Wist je dat…

Wereldwijd zijn 52 miljoen professionals wekelijks op zoek naar een nieuwe baan. Niet zo gek dus dat 77% van de recruiters regelmatig Linkedin inzet.

We willen graag dat onze medewerkers op Linkedin actief zijn. Met PostSpeaker maken we het makkelijk voor ze. Miranda Hoogenboom, Online Marketeer Branding & Werving bij DigiContact

Bereik meer met minder moeite

h

Start jouw gratis proefaccount

Log in met je Linkedin account, koppel je bedrijfspagina en geef jouw voorkeuren op.

h

Nodig iedereen uit die wil helpen

Verstuur eenvoudig een uitnodiging naar iedereen die wil helpen met delen en liken.

h

Plaats je vacature op Linkedin

En PostSpeaker zorgt ervoor dat jouw vacature wordt gerepost en geliket.